N I E U W S B R I E F  -  21 april (15:30)


Goede middag,

AEX start "DALING" of "OMHOOG" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is begin deze week gestegen zoals verwacht. Nu wordt het spannend namelijk de korte termijn is nu een dalende trend geworden. De middellange en lange termijn zijn opwaarts gericht nieuwe koopgelegenheid?

Weerstand blijft rond de 358 pas hierboven is de korte termijn trend ook weer stijgend en kan het volgende koersdoel 380 worden opgezocht. Zover is het nog niet er is nu een lagere top van vandaag rond de 356,5 de dubbel top gevaar is geweken bij doorbraak boven de 358.

Steun kan nu weer verwacht worden op de bodem van 13 april rond 352,7. Deze is al eens gebroken geweest maar is vandaag opnieuw getest. Zou deze daling een korte termijn spike zijn, dan moeten we een uitbraak hebben boven de 358 dan kan de AEX in eerste instantie richting 369.

De middellange en lange termijn trends blijven opwaarts gericht en ligt nu rond de 330. Onder de 330 wordt het technisch plaatje aanzienlijk minder zover is het nog niet. Nu blijft de moto: "BUY THE DIPS"! de trend is namelijk nog steeds sterk opwaarts gericht.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 358,2  steun: 352,7 / 347


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional