N I E U W S B R I E F  -  27 april (09:00)


Goede morgen,

AEX uitbraak 358, koersdoel 370 !!!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft weer "Het zwaard van Damocles" boven zich hangen. Namelijk de weerstand 358 die maar niet uitgenomen kan worden. We blijven dus nog steeds onveranderd in de consolidatie zone 358 / 346 hangen.

Weerstand blijft onveranderd dus staan op de top van 12 april namelijk rond de 358. Pas bij doorbraak hierboven gaan de deuren open en eerste koersdoel wordt dan middels de pendulum swing 370 punten.

Steun is de top van 05 januari rond de 346. Deze is inmiddels succesvol getest op 19 april waar de AEX weer opveerde. Wanneer hier een neerwaartse doorbraak plaats gaat vinden kan de AEX afdalen naar de middellange termijn trend die zich nu rond de 330 bevindt. De 330 en 328 is een belangrijke steunzone, hieronder krijgt de opwaartse trend een deuk.

De AEX ligt er zeer sterk bij en een opwaartse uitbraak is slechts een kwestie van tijd. Daarna kan het ook gelijk snel gaan want de 358 daar is nu al een aantal keren tegenaan getrapt en u weet als een deur eenmaal open is dan wil men er ook allemaal tegelijk door. De Technische trendmeters de MA 200 en MA 50 geven ook aan dat de trend sterk opwaarts beweegt. Conclusie is dan ook onveranderd: "Buy the Dips"!!!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 358  steun: 346


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional