N I E U W S B R I E F  -  29 april (20:00)


Goeden avond,

AEX Ultra Lange Termijn Dalend !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de weerstand 358 nog niet weten te slechten. Pas hierboven is het startsein richting 369 gegeven met uiteindelijk het koersdoel 380. Maar als waarschuwing de Ultra Lange Termijn Trend is nog steeds dalend weerstand nu 508!

Weerstand blijft 358 voor de korte en middellange termijn. Pas daarboven startsein voor hogere koersen. Weerstand voor de lange termijn ligt dan zo rond de 383 namelijk de slotkoers en de bodem van 15 juli 2008. Pas hierboven kan de AEX boven de 400 uitbreken maar zover is het nog niet.

Steun is te vinden rond het 344 niveau waar de AEX mee worstelt. Bij een doorbraak hieronder is steun op de middellange termijn trend te vinden deze ligt nu zo rond de 335. Bij een doorbraak hieronder is er nog steun zo rond de 315. Hieronder weer de start van de BEAR markt.

We blijven uiteraard positief want de BULL markt voor de korte, middellange en lange termijn is nog intact. Voor de Ultra Lange Termijn zitten we eigenlijk in een BEAR markt. Deze Ultra Lange Termijn trend ligt namelijk over de toppen van september 2000, juli 2007 en oktober 2007 en noteert nu 508.

Waarom nog positief? Onze trend indicatoren wijzen namelijk omhoog. We verwachten daarom hogere koersen want historisch gezien zijn de grote correctie maanden meestal juni en juli. Tot die tijd blijft het daarom "BUY THE DIPS"!!! En misschien dit jaar weer geen correctie maar een zomer rally!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 358 / 383  steun: 344 / 335


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional