N I E U W S B R I E F  -  17 april (10:00)


Goede morgen,

AEX vervolg "CORRECTIE" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is afgelopen week begonnen met winstnemingen zoals vorige week al werd aangegeven via de nieuwsbrief van 10 april. Grote kans is nu dat we een vervolg krijgen met een correctie richting de 346. Op zich helemaal niets mis mee wat omhoog gaat komt ooit weer es terug. Korte termijn trend (355) is nu wel gebroken maar de middellange termijn trend (330) is "nog" intact.

Weerstand is nu 358 het koersdoel wat dus is behaald. Pas wanneer de AEX hierboven uit weet te breken kan de opwaartse trend een vervolg krijgen richting het volgende koersdoel 380. Het is nu afwachten tot hoever de AEX gaat corrigeren en of we een hogere bodem krijgen.

Steun ligt nu in eerste instantie op de top van 05 januari rond de 346. Mocht de AEX hier toch doorheen breken dan is de volgende steun rond de 330 / 328. Hier ligt zowel de opwaartse middellange termijn trend (330) als de top van 23 februari (328) die als weerstand fungeerde en nu steun is.

Zolang de middellange en lange termijn trend opwaarts is gericht blijven uiteraard zeer positief. De korte termijn trend is nu neerwaarts gericht. Begin van de week kans op een opleving om uiteindelijk toch weer iets verder te corrigeren. Misschien wel weer een nieuwe koop gelegenheid voor de middellange en lange termijn als men deze rit heeft gemist.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 358  steun: 346 / 328


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional