N I E U W S B R I E F  -  07 april (10:00)


Goede morgen,

AEX winstnemingen dan weer "UP" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft gelijk een flinke sprong gemaakt na de doorbraak door de 346. Daarom is het niet verwonderlijk dat er nu winstnemingen plaats gaan vinden. Het is niets anders dan een correctie op de recente stijging de trend is namelijk "UP"!

Weerstand ultrakort ligt nu op de recente top 356,2 bij doorbraak hierboven komt het eerste koersdoel 358 in beeld. Kans neemt nu toch toe dat we iets verder kunnen gaan dalen en daarna pas richting de 358 kunnen gaan.

Steun is nu de bodem van 06 april rond de 352,8. Wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen kan de AEX iets verder gaan corrigeren. Eerst volgende steun van betekenis is de voormalige weerstand rond de 346.

Een ideaal koop plaatje zou er ontstaan als de AEX corrigeert zo tussen de 346 en 342,5. Mocht de AEX onder de 342,5 zakken dan kan de AEX verder dalen richting 334. Bij een daling onder de 334 begint het technisch plaatje het eerste zwakke teken te geven hoewel de middellange en lange termijn dan nog steeds positief zijn.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 356,2  steun: 352,8 / 346


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional