N I E U W S B R I E F  -  17 mei (18:00)


Goeden avond,

AEX klaar voor "CRASH" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet de daling voort. De korte termijn is nu duidelijk dalend. Tevens is er een lagere top geplaatst zo rond de 340. Hiermee is de trend voorlopig neerwaarts gericht en is het nu afwachten of de bodem van 7 mei het houdt.

Weerstand ultrakort ligt nu op de top van 17 mei zo rond de 330. Bij doorbraak hierboven kan de AEX de dalende trend opzoeken zo rond 335,8. Boven de 336 kan het iets rooskleuriger worden en boven de top van 13 mei zo rond de 340 kan het zonnetje weer beginnen te schijnen.

Steun ultrakort ligt nu op de bodem van 17 mei zo rond de 323. Wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen kan de AEX weer de 308 gaan testen. Onder de 308 kan er tevens een versnelling ontstaan richting de 296.

Al met al ziet het er minder rooskleurig uit voor de AEX de cruciale punten liggen nu op 340 en op 308 een doorbraak uit één van deze niveaus zal het volgende verloop van de AEX bepalen. Blijven we boven de 308 dan kan dit een ideaal koop moment worden. Zakken we hierdoor dan is het tijd om afscheid van de beurs te nemen betreft aandelen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 330 / 340  steun: 323 / 308


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional