N I E U W S B R I E F  -  22 mei (10:00)


Goede morgen,

AEX opveren dan verder diepte in ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dus zoals verwacht de diepte ingestort. Daarom is het nu eerst weer tijd om op te veren en heeft men een 2e kans om te verkopen. De alarm bellen beginnen te rinkelen en het ziet er nu niet echt positief meer uit.

Weerstand is voor de middellange termijn de top van 13 mei 2010 rond de 340. Pas wanneer deze opwaarts wordt uitgenomen kan het licht weer op groen. De lichten staan nu zeg maar nipt op oranje en springen bijna op rood.

Steun ligt rond de 311 deze is intraday maar liefst 3 keer gebroken maar er nog niet onder gesloten. Wanneer dat het geval is kan de AEX doorzakken richting de steun op 296 de bodem van 02 oktober 2009. Onder 296 staat het licht volop ROOD er is dan geen enkele reden om nog posities te hebben.

Aanstaande week kan de AEX opveren richting het 200 daags voortschrijdend gemiddeld nu rond de 323. Hierboven wordt het iets positiever en blijft het signaal op oranje. Men kan nu langzamerhand posities oppikken voor een opwaartse beweging voor de korte termijn. Voor de middellange en lange termijn heeft het nu geen zin om nog posities in portefeuilles te hebben daarvoor is het te onrustig. Onder de 296 is er CRASH gevaar voor een forse daling richting 241 de bodem van 13 juli 2009.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 323 / 340  steun: 311 / 306 / 296


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional