N I E U W S B R I E F  -  05 juni (13:00)


Goede middag,

AEX heel belangrijk wordt volgende daling!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is begin vorige week veel sterker herstelt dan verwacht. Heel positief was de stijging boven het 200 daags gemiddelde en de doorbraak boven de korte termijn dalende trend. Aanstaande week waarschijnlijk de start van de terug test richting de bodem van 25 mei zo rond de 301.

Weerstand is nu de high van afgelopen vrijdag zo rond de 332. Wanneer de AEX deze 332 weet uit te nemen dan is de belangrijke 340 slechts een stap verwijderd. Met een doorbraak boven de 340 is het grootste daling gevaar dan zo goed als verdwenen.

Steun blijft de bodem van 25 mei rond de 301. Heel belangrijk wordt dan ook de volgende daling. Wanneer de AEX namelijk boven de 301 blijft is de kans groot dat het CRASH gevaar is geweken. Maar bij een doorbraak onder de 301 gaan alle signalen op rood een acceleratie richting 241 is dan niet uit te sluiten.

De AEX is vrijdag na een hele positieve start vanaf 11:00 begonnen te dalen. Blijft de AEX na deze daling boven de 301 dan worden we daar weer vrolijk van. Een doorbraak onder de 301 is zeer negatief er is dan namelijk nog steeds sprake van lagere bodems en lagere toppen en er is dan geen enkele reden om nog LONG posities aan te houden.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 332 / 340  steun: 301 / 296


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional