N I E U W S B R I E F  -  19 juni (10:00)


Goede morgen,

AEX nieuwe daling in aantocht!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dus inderdaad verder gestegen. Zelfs een doorbraak boven de 332 is gerealiseerd, maar was het wel overtuigend. Eerlijk gezegd is het nog niet echt overtuigend we zitten nu 3 dagen vast rond de 337 / 336 dus net onder de belangrijke weerstand van 340.

Weerstand is nu dus weer de belangrijke 340. Een doorbraak boven de 340 geeft een krachtiger signaal. We zijn dan nog slechts 1 etappe verwijderd voor een nieuwe bull markt. Een doorbraak boven de 358 geeft een zeer krachtig koopsignaal met een koerdoel zo rond de 415.

Steun ultrakort is nu de vorige weerstand 332. Wanneer de AEX hieronder weet uit te breken kan er een daling ontstaan richting 321. Deze 321 is de korte termijn stijgende trendlijn en bij doorbraak hieronder ligt er steun op de bodem van 08 juni zo rond de 312.

Inmiddels flink wat winst genomen stoploss zijn verhoogd want het daling risico neemt nu weer toe. De AEX is inmiddels in de over gekocht zone en dat indiceert dat er weer een daling aan zit te komen. Op zich dus niet erg we kunnen niet in één rechte lijn naar boven. Cruciaal wordt een stijging boven de 340 hierboven worden we flink positiever. Een daling onder de 312 veranderd de zaak we beginnen dan toch weer negatiever te worden en onder 296 is het hele positieve plaatje van de baan.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 340 / 358  steun: 332 / 321 / 312 / 301 / 296


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional