N I E U W S B R I E F  -  26 juni (10:00)


Goede morgen,

AEX weer klaar om te stijgen.

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de daling inderdaad ingezet zoals verwacht. Grote kans is er daarom nu dan ook dat we de aanval weer kunnen gaan inzetten op de hogere top die begin deze week is neergezet rond de 343.

Weerstand 340 was gebroken en direct kwamen de winstnemingen om de hoek kijken. Toch is er nu een hogere top geplaatst @ 343 en dat geeft een positief beeld. Het belangrijkste niveau wat nu dus overwonnen moet worden is de top van 12 april zo rond de 358. Hierboven is het plaatje uiterst positief.

Steun kan nu verwacht worden op vorige weerstand van 28 mei zo rond de 324. Bij doorbraak hieronder kan de AEX richting de bodem van 08 juni zo rond de 312. Mocht de AEX alsnog dalen richting 312 dan is er niets aan het handje. Zelfs een daling tot 301 mag plaats vinden daaronder wordt het een ander verhaal.

Aanstaande week weer kans voor nieuwe LONG posities in aandelen? De korte termijn trend (blauwe lijn) is opwaarts gericht, vrijdag is deze tussentijds even gebroken geweest maar is er niet onder gesloten. Wanneer we een nieuwe doorbraak krijgen boven de 343 is de weg open richting de laatste halte die overwonnen moet worden namelijk de 358.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 343 / 358  steun: 326 / 324 / 312 / 301 / 296

Lees goed, pas bij een doorbraak boven de 358 geeft een koers potentie richting de 415 niet eerder! Lees nog eens goed, pas onder de 296 en niet eerder geeft een koersdoel in eerste instantie 241! Onder 296 is tevens een schouder-hoofd-schouder formatie voltooid en is het scenario zeer negatief. Geen idee wat te doen bekijk de gratis adviezen via www.tips2trade.com/buzz +17% in 4 maanden!


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional