N I E U W S B R I E F  -  01 juli (20:00)


Goeden avond,

AEX schouder - hoofd - schouder - koersdoel 250?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft geen stijging ingezet maar een forse daling. We zijn daardoor op een cruciaal niveau aangebroken op basis van slotkoersen van de AEX index. Er is namelijk een grote schouder - hoofd - schouder (SHS) formatie gevormd en bij een doorbraak onder de neklijn wordt het koersdoel minimaal 250!

Weerstand ligt nu rond de 341, slotkoers van 21 juni 2010 en dalende trendlijn. Wanneer de AEX hierboven weet uit te breken komt de belangrijke 358 in beeld. Pas daarboven hebben we een zeer sterk koopsignaal maar dat is nu eerst voorlopig nog niet aan de orde.

Steun niveaus zijn deze week als lucifer stokjes gebroken. Maar de AEX blijft hangen boven de 306. Wanneer deze 306 wordt gebroken is de neklijn van de SHS formatie gepasseerd en wordt het koersdoel minimaal 250.

Deze week dus een onverwachte wending, want de beurs zocht flink het zuiden op. Volgende week is grote kans dat we herstel rally gaan zien. De herstel rally zou gebruikt kunnen worden om positie af te bouwen. Onder 306 is het zeer aannemelijk dat we felle daling gaan zien. De momentum indicator geeft deze week verkoop en dat beloofd niet echt veel goeds. Wanneer de AEX onder 296 duikt is de BEAR markt een feit en heeft men geen enkele redenen om nog in deze markt te zitten.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 341 / 358  steun: 306 / 301 / 296


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional