N I E U W S B R I E F  -  08 augustus (11:30)


Goede morgen,

AEX het blijft zo wel "SAAI" komt er "BULL RALLY"?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is afgelopen week minimaal gestegen niet wat we verwacht hadden. Maar goed we blijven saai in de bandbreedte 343 en 301 hangen. Zolang hier geen duidelijk uitbraak komt blijven we in deze trading zone en blijft het de weerstand en steun kopiƫren en plakken. Want er veranderd namelijk niets omtrent deze niveaus.

Weerstand blijft dus rond de cruciale 343 dit waren de toppen eind december begin dit jaar. Tevens werd begin mei dit niveau net niet gehaald en midden juni weer wel. De top van juli (de 27e) 340,59 zit er weer net onder vanaf daar werd dan de daling weer ingezet.

Steun blijft dus rond de cruciale 301 dit was  een top eind augustus vorig jaar. Na een doorbraak hierboven kregen we hier 3 keer een test namelijk in oktober, november en december 2009. Pas op 25 mei 2010  hadden we hier weer een test en deze houd nog steeds stand.

De AEX begint nu weer te toppen waarbij normaliter een daling op de loer ligt. Toch verwacht ik volgende week een hogere eind stand dan nu. Ik verwacht dat we de 343 toch gaan passeren en de aanval ingezet kan worden richting de 358. Pas hierboven staan alle signalen op groen en kan er een BULL rally verwacht worden.

Weten we het zeker dat we de 343 gaan passeren? Het antwoord hierop is natuurlijk simpel: NEE niemand weet wat er kan gebeuren een onverwachte winding in het economische spel kan alle kaarten namelijk weer door elkaar schudden. Alles moet dan ook weer opnieuw bekeken worden en standpunten moeten dan ook niet worden aangehouden maar worden aangepast.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 343 / 358  steun: 317 / 306 / 301


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional