N I E U W S B R I E F  -  02 december (10:30)


Goede morgen,

T2T - USA SWINGTRADING & GOUD in EURO Alltime Highs!

Gisteren heeft de USA SWINGTRADING portefeuille een nieuwe alltime high geboekt. Deze portefeuille is 22 februari 2010 gestart met een start kapitaal van EUR 10.000 en de teller staat nu op EUR 12.887, een rendement van +28,9%.

De portefeuille kan men realtime volgen via de link: www.tips2trade.com/buzz. Alle signalen kan men volgen via Google BUZZ Heeft men een gratis Gmail account (Google E-mail) dan kan men zelfs deze signalen direct in Gmail BUZZ ontvangen.

De USA SWINGTRADING portefeuille is een portefeuille waar de beste swing trades worden gezocht in de 200 grootste Amerikaanse aandelen. Er worden alleen aandelen geselecteerd uit de S&P 100 index en de NASDAQ 100 index. Posities zijn zowel LONG als SHORT.

USA SWINGTRADING portefeuille +28,87% versus AEX index +3,13%
T2T - USA SWINGTRADING

Alle signalen zijn GRATIS en de portefeuille is dus realtime te volgen via de webpagina www.tips2trade.com/buzz. De portefeuille wordt bij iedere aan en/of verkoop direct weer geconverteerd naar EURO's aangezien de aandelen noteren in EUR/USD.

Naast de USA SWING trading portefeuille heeft ook GOUD per KILO genoteerd in EURO's een nieuw alltime high gemaakt. De teller van GOUD staat inmiddels maar liefst op EUR 33.977 en vanochtend staat de teller zelfs al boven de EUR 34.100.

Iedere maand wordt de grafiek van GOUD per KG in EURO's bijgewerkt op de web pagina www.tips2trade.com/fed hier treft u tevens de ontwikkeling aan van de rente standen van Engeland (BoE tarief) de Euro landen (ECB tarief) en Amerika (FED tarief).

GOUD zou niet misstaan in portefeuille als veilige haven voor in de toekomst!

Aangezien de financiƫle markten weer flink onder vuur liggen wegens de landen crisis, is er de laatste paar jaar veel vraag naar GOUD. Laten we dus eens kijken wat de goudprijs heeft gedaan per kilo en in euro's.

Het valt op dat de bodem is neergezet op 09 januari 1998 met een prijs rond 7181 euro. De hoogste koers is van 01 december 2010 rond de 33.977 euro per kilo. Hieronder de grafieken sinds april 1989 en van de laatste 3 jaar en tevens wat het gemiddeld rendement per jaar was.

GOUD prijs per KILO in EURO sinds 7 april 1989 gemiddeld rendement van +6,01% per jaar.
GOUD sinds 1989

GOUD prijs per KILO in EURO laatste 3 jaar een gemiddeld rendement van +25,53% per jaar.
GOUD afgelopen 3 jaar

GOUD is aantrekkelijke wanneer er wereldwijd hoge inflatie zal uitbreken. Toch valt het gemiddeld rendement tegen. Zelfs als we de bodem van januari 1998 pakken tot de koers van heden 01 december 2010.

Het gemiddeld rendement is 'slecht' +12,2% geen slecht resultaat maar in aandelen met een juist handelsysteem had men meer kunnen scoren. Tips2Trade 3 aandelen portefeuilles LONG, MEDIUM en SHORT deden het in deze periode gemiddeld +23,2% per jaar.

De AEX index deed het in dezelfde periode wel zeer slecht. Met maar liefst een gemiddeld negatief resultaat van -1,7% per jaar. De T2T portefeuille zaten in sommige periodes zelfs grotendeels ruime tijd CASH. Want vergeet niet ook "geen positie" is "een positie".

Tips2Trade resultaat 3 aandelen portefeuilles: LONG, MEDIUM, SHORT sinds december 1992.
T2T totale aandelen resultaat

Mocht er wereldwijd toch hyperinflatie uitbreken wat men her en der kan lezen. Dan zou het met GOUD een heel ander verhaal kunnen worden. Dan zou GOUD met honderden procenten kunnen stijgen. En dient het tevens als bescherming voor uw vermogen.

GOUD zou dan ook niet misstaan in ieders beleggingportefeuille als veilige haven voor in de toekomst. Men zou eigenlijk altijd zo'n 10% van het TOTAAL kapitaal dus in FYSIEK GOUD kunnen gaan beleggen.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional