N I E U W S B R I E F  -  21 februari (14:30)

Goede middag,

T2T - USA MOMENTUM TRADING ruim +50% in één jaar tijd!

Vorige week heeft de USA MOMENTUM portefeuille weer een nieuwe alltime high geboekt. Deze portefeuille is 22 februari 2010 gestart met een start kapitaal van EUR 10.000 en de teller staat nu op EUR 15.117 een rendement van +51%.

Deze portefeuille kan men realtime volgen via de link: www.tips2trade.com/buzz. Alle signalen staan op Google BUZZ Heeft men een gratis Gmail account (Google E-mail) dan kan men deze signalen zelfs direct via Gmail BUZZ ontvangen.

Het USA MOMENTUM portefeuille is de portefeuille waarin de  sterkste momentum fondsen worden geselecteerd uit de S&P 100 index en/of de NASDAQ 100 index. Posities zijn zowel LONG als SHORT. Posities worden meestal voor enkele weken tot maanden vast gehouden.

USA MOMENTUM portefeuille +51% versus AEX index +12%
T2T - USA SWINGTRADING

Dit jaar staat de teller maar liefst op +16,01% tegenover de AEX van +5,11%. Er wordt maar slechts 1 x per week signalen afgegeven namelijk iedere vrijdag. Wanneer de portefeuille vol is belegd en er zijn geen signalen dan blijven de posities voor een week gehandhaafd.

Onderstaande aandelen zitten momenteel in portefeuille:

Quotes for BHI, FLEX, HAL, MCHP, NVDA Yahoo! Finance

 

Alle signalen zijn GRATIS en alles is realtime te volgen via www.tips2trade.com/buzz. De portefeuille wordt na iedere aan en/of verkoop direct geconverteerd naar EURO's aangezien de aandelen noteren in EUR/USD. Alle resultaten hierboven zijn dus ook in EURO's.


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional