N I E U W S B R I E F  -  17 april (10:30)

Goede morgen,

AEX start van een "LENTE RALLY"?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is afgelopen week gedaald. Maar was dit het betreft de daling en kunnen we weer omhoog? Er zijn een aantal  technische argumenten dat we weer kunnen gaan stijgen maar er kleven wat mankementen in het technisch plaatje. Namelijk een lagere top, de steun 358 heeft "nog" stand gehouden, de "Golden Cross" zit eraan te komen maar de OBOS Momentum indicator gaf een verkoop signaal en gaat richting neutraal tegenstrijdige signalen dus.

Weerstand van belang top van 18 februari 2011 blijft rond 374. Hierna is er zelfs een lagere top op 06 april 2011 geplaats rond 371. Als de weerstand zone 371 / 374 gebroken wordt is de weg naar boven weer open. Er treedt dan ook een krachtige koopsignaal op wat tevens bevestigd zal worden door de "Golden Cross". Dat vindt namelijk plaats wanneer het 20 daags gemiddelde boven het 50 stijgt.

Steun 343 de belangrijkste steun op dit moment. De steun 363 is inmiddels gebroken en daarna vond ook de versnelling plaats naar 358. Dat is dan ook het punt waar we ons nu op moeten richting. Zakken we namelijk definitief door 358 dan kan steun verwacht worden rond de 2 jaars trendlijn die nu rond  348 ligt. Doorbraak onder de trendlijn 348 geeft direct ruimte richting de belangrijke steun 343.

Verwachtingen zijn wat eventueel zou kunnen gebeuren. Vergeet niet dat het tegenovergestelde ook kan gebeuren en daar moet men zich dan ook tegen bewapenen. De verwachting van nu is dat ik denk dat we hoger kunnen gaan. En waarom? Ik denk dat de steun 358 stand houdt en dat we aanstaande week een aanval kunnen verwachten richting de weerstand zone 371 / 373. Deze verwachting valt in duigen als we door 358 zakken eerste koersdoel  is dan 348.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 371 / 374 steun: 358 / 348 / 343


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional