N I E U W S B R I E F  -  01 juli (20:00)

Goeden avond,

T2T - GRATIS - USA MOMENTUM TRADING +60% in 16 MAANDEN!

Vandaag heeft de USA MOMENTUM portefeuille weer een nieuwe alltime high geboekt. Deze portefeuille is 22 februari 2010 gestart met een start kapitaal van EUR 10.000 en de teller staat nu op EUR 16.021 een rendement van +60%.

Deze portefeuille kan men realtime volgen via de link: www.tips2trade.com/buzz. Alle signalen staan op Google BUZZ. Tevens staan hier veel andere interessante berichten. Heeft men een gratis Gmail account (Google E-mail) dan zijn de signalen direct via Gmail BUZZ te ontvangen.

Het USA MOMENTUM portefeuille is een portefeuille waarin de  sterkste momentum fondsen worden geselecteerd uit de S&P 100 index en/of de NASDAQ 100 index. Posities zijn zowel LONG als SHORT. Posities worden meestal voor enkele weken tot maanden vast gehouden.

USA MOMENTUM portefeuille +60% versus AEX index +6%
USA MOMENTUM

Dit jaar staat de teller maar liefst op +22.95% de AEX op -2,65%. Er wordt slechts 1 x per week op vrijdag GRATIS signalen afgegeven. Wanneer de portefeuille vol is belegd en er zijn geen signalen dan blijven de posities voor een week gehandhaafd. Via een e-mail kan men de signalen ook ontvangen.

Onderstaande aandelen zitten momenteel in portefeuille:

 Quotes for BHI, COF, HAL, ILMN, APOL Yahoo! Finance         

 

Alle signalen zijn GRATIS en alles is realtime te volgen via www.tips2trade.com/buzz. De portefeuille wordt na iedere aan en/of verkoop direct geconverteerd naar EURO's aangezien de aandelen noteren in EUR/USD. Alle resultaten hierboven zijn dus ook in EURO's.


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional