N I E U W S B R I E F  -  03 oktober (08:45)

Goede morgen,

AEX volgende daling opkomst?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht vorige week gestegen. Mede door de hammer pattern (hamer candlestick patroon) dit is een bodem patroon die vrij betrouwbaar is ging de AEX richting het noorden. Maar er moeten toch nog enige weerstanden worden overwonnen voor het beeld pas positief kan worden.

Weerstand blijft daarom ook ongewijzigd staan rond 284. Daarna komen we de zone 301 / 296 tegen wil het zonnetje pas doorbreken voor de AEX. Pas boven de 301 is de weg vrij richting de bodem van juli dit jaar rond de 323.

Steun 265 was gebroken maar het lijkt op een "false move" met andere woorden een valse beweging we zijn op het verkeerde been gezet. De beurs steeg dan ook na de doorbraak mede door de hammer pattern. Mocht de AEX opnieuw door de 265 zakken dan wordt het plaatje flink negatiever.

Conclusie de bodem ligt rond de 265, maar mochten we hier opnieuw doorzakken dan kan de AEX afdalen richting de 240 met zelfs een uitschieter richting de 200. De consolidatie zone 296 / 265 heeft dan namelijk fungeert als tussentijds pauze in de BEAR markt want we kunnen wel zeggen dat we hier nog steeds in zitten.

AEX index daggrafiek
AEX index

Belangrijke niveaus middellange termijn:  weerstand 284 / 296 - steun 265


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional