N I E U W S B R I E F  -  04 februari (11:00)


Goedemorgen,

AEX koersdoel is nu 380!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index boekt er afgelopen week ruim 2% erbij. De Duitse beurs index de DAX 30 was spekkoper met bijna 4% erbij. Al met al ziet het er behoorlijk positief uit met de beurzen. Toch blijft er een grote kans bestaan dat we binnenkort na deze behoorlijke stijging van 270 naar 326 een correctie tegemoet gaan zien van 5% of meer. Dat is dan ook het punt om stukken bij te kopen of vol in de markt te gaan. 

Weerstand 318 is nu definitief uitgenomen. Mede hierdoor is het startschot gegeven richting 349 dat is namelijk het 150% fibonacci niveau wat tevens het eerste koersdoel is. Tussentijds ligt er nog wel een weerstandje zo rond de 340 de top van juli 2011. Bij een doorbraak boven de 349 krijgen we het koersdoel 380 in zicht dat is namelijk het 200% fibonacci niveau.

Steun is nu in eerste instantie rond de 318. Dat was namelijk de vorige weerstand en hier loopt nu ook ongeveer het 20 daags gemiddelde. Daarna is er steun rond de 310 te verwachten hier is een "golden cross" te verwachten tussen het 50 daags en 200 daags gemiddelde. Tevens was dit ook de top van december 2011 die toen als weerstand fungeerde en nu dienst doet als steun.

Conclusie: "Buy the Dips!" en een dip zit toch langzamerhand in de pipeline. Voorlopig wijzen de pijlen toch nog steeds richting het noorden. Het blijft dus een kwestie van geduld om stukken te kunnen kopen. De markt is inmiddels bijna 2 maanden over gekocht zie de OBOS Momentum indicator. Dat is ongekend en geeft aan dat we met een sterkte trend hebben te maken.

AEX index daggrafiek
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 340 / 349 - steun 318 / 310


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional