N I E U W S B R I E F  -  28 april (13:25)


Goedemiddag,

AEX nu koop moment?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is deze week per saldo iets gestegen +0,5% kon de index erbij schrijven ten opzichte van een week terug. Grootste stijger in de ons te volgen T2T index is de Franse CAC 40 index +2,4% erbij daarna volgde de NASDAQ Composite met +2,3%. Grootste verliezer van afgelopen week bleek de HANG SENG te zijn -1,3% er vanaf.

Weerstand AEX blijft onveranderd rond de 317 dit was de bodem van maart die eerst als steun heeft fungeert maar nu dienst doet als weerstand. Voor de 317 komen we het 20 daags gemiddelde tegen rond 311,6 een doorbraak hierboven is positief voor de korte termijn.

Steun AEX kan verwacht worden op recente bodem van april rond 300. Direct daaronder loopt ook de onderkant van het stijgende trendkanaal zo rond 298. Een doorbraak onder het steunniveau 300/298 kan een flinke daling teweeg brengen eerste koersdoel is dan 269 bodem december 2011.

Conclusie: "The Trend is your Friend" deze is nog steeds stijgend. Met een trendkanaal bandbreedte van 15% zitten we aan de onderkant van deze trend. Zolang deze nog niet is gebroken hebben we dus voor deze termijn een stijgende trend. De OBOS indicator is flink oververkocht wat aangeeft dat  de markt goedkoop is en we voor de komende tijd een stijging kunnen verwachten!

AEX index daggrafiek
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 317 - steun 300/298


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional