N I E U W S B R I E F  -  02 september (15:00)


Goedemiddag,

AEX lange termijn koopsignaal!

Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is t.o.v. vorige week slechts -0,1 gedaald. In de T2T-index waren afgelopen week geen stijgers. De grootste daler was de NIKKEI 225 met een verlies van -2,5%. De kleinste daler was de Xetra DAX met een stand van 0,0%. Deze dalingen zijn tot nu slechts winstnemingen op de recente stijgingen.

Wat tevens wel zeer belangrijk is, is dat onze Trendmeter een koopsignaal heeft afgegeven op de AEX maandgrafiek sinds juli 2011. Hieruit kunnen we concluderen dat we de komende maanden /jaren stijgende koersen kunnen verwachten. Let hiermee goed op wat ik schrijf: "kunnen verwachten"! Dat wil niet zeggen dat we ook automatisch maar stijgende koersen de komende maanden krijgen!

Toch kunt u zelf goed hieronder zien dat 4 van de 5 keer er daadwerkelijk maanden stijgende koersen waren. Met zelfs een periode van 10 jaar namelijk van 1991 t/m 2001. Belangrijke punten zijn de weerstanden rond 337 en 374. Een doorbraak hierboven zijn sterke technische bevestigingen. Onder 256 vervalt het hele positief plaatje. CRASH kan dan voorhanden zijn, maar zover is het nog niet!

AEX index maandgrafiek
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 337 / 374 - steun 256


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional