N I E U W S B R I E F  -  17 september (14:30)


T2T - TOTAAL portefeuille afgelopen vrijdag nieuwe alltime high!

Beste belegger, de TOTALE portefeuille bereikte vrijdag 14 september 2012 een nieuw alltime high (hoogste koers ooit) en dat terwijl de AEX pas voor het eerst de hoogste koers in 12 maanden haalt. De totaal performance bij elkaar is dit jaar +13% terwijl de AEX +8% noteert.

De totale winst sinds oktober 2003 staat nu op ruim +625% tegenover een AEX van bijna +10% in diezelfde periode. De T2T Totale portefeuille haalt hiermee een gemiddelde rendement van +24,7% per jaar tegenover een AEX van +0,9% per jaar.

Zie de vergelijking hieronder. Een grafiek verteld namelijk meer dan 1000 woorden.

T2T - TOTAAL versus AEX index sinds 01 oktober 2003
Abonnement informatie!

Ben ik nu dan een GOEROE, nee van alles ben ik dat in iedere geval niet. Ik volg door mijn verschillende systemen trendmatig diverse beurzen. Bij CRASH probeer ik dan ook CASH te zitten, bij stijgende trends wil ik het liefst 100% in de markt zitten.

Sommige perioden zit het flink tegen. Vooral als mijn systemen net de stoploss raken en daarna alsnog weer verder doorstijgen. Je wordt dan letterlijk en figuurlijk op het verkeerde been gezet. Het gaat mij er voornamelijk om dat er op de langere termijn een goed resultaat wordt behaald!


Zie ook de producten pagina voor meer informatie omtrent de 5 producten die T2T heeft en zoals altijd zijn alle producten voor de prijs van één met momenteel maar liefst 40% korting.


Wilt u bovengemiddelde rendementen met aantrekkelijke risico rendement verhouding overweeg nu een abonnement. Beleggen is voor de lange termijn het ene jaar is niet het andere. Daarom werk ik nu met 4 gespreide aandelen portefeuilles over 3 termijnen + 1 DERIVATEN portefeuille.

Zie hieronder nog eens alle voordelen op een rij:

- Van te voren is nagedacht hoe, wat en wanneer te handelen.
- Brede spreiding middels verschillende handelsystemen en periodes.
- Zeer uitgekiend money management.
- CRASH indicator die aangeeft wel of niet in de markt te zitten.
- Stoploss om verliezen te beperken en winsten te laten lopen.
- Weinig signalen, handel om te verdienen niet om te handelen.
- Alle portefeuilles voor slechts één prijs.
.- Niet geschikt voor DAYTRADERS.


Zoals u weet ben ik geen anonieme persoon die zich schuil houdt achter een website of resultaten verberg of verbeter. Alle contact gegevens omtrent Tips2Trade vindt u tevens op de contact pagina voor vragen, opmerkingen en/of suggesties.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
 

ABONNEMENT

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional