N I E U W S B R I E F  -  29 november (11:30)


Goedemorgen,

AEX nog niets veranderd, koersdoel 375?

Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is in de afgelopen 3 weken per saldo voor de lange en middellange termijn niets veranderd. Nog steeds zitten we in de bandbreedte tussen de 338 - 320. Een uitbraak uit één van deze niveaus kan dan ook een flinke beweging teweeg brengen.

Weerstand blijft rond de 340 / 337  bij een uitbraak hierboven kan de stijgende trend zich voortzetten. We zitten nog steeds onveranderd in een stijgende trend. Ook het voortschrijdend gemiddelde geeft dit aan. Een uitbraak boven de 340 met een weekslot koers kan een versnelling geven richting 374!

Steun blijft liggen rond 320 een doorbraak hieronder kan een trendbreuk als vervolg hebben. Een versnelde daling ligt bij een doorbraak dan ook voor handen. De daling kan dan een flinke versnelling teweeg brengen met als eerste koersdoel maar liefst de 280 punten grens.

Conclusie is onveranderd: The trend is your friend! Met de notitie dat we sinds augustus in de bandbreedte verkeren tussen de 340 en 320 punten. Een uitbraak na zo'n "lange" consolidatie geeft vaak een sterke beweging. Uitbraak en slotkoers boven zeg maar 341 sterk koopsignaal. Uitbraak en slotkoers onder 319 sterk verkoopsignaal. De markt zal ons vertellen welke richting wordt gekozen!

AEX index grafiek
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 340 - steun 320


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional