N I E U W S B R I E F  -  11 december (14:30)


Goedemiddag,

AEX: "Buy on the dips"!

Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft uiteindelijk dan toch richting gekozen. We hebben een definitieve uitbraak boven de 340. Hiermee is er een krachtig koopsignaal gegenereerd. De onderkant van de bandbreedte was 320 hieronder zal de AEX dan ook flink verzwakken.

Weerstand zowel de 337 als de 340 zijn beiden vorige week definitief uitgenomen. Mede hierdoor dus een krachtige koopsignaal met als koersdoel voor de middellange termijn rond de 365. Dit is het 150% fibonacci niveau, een uitbraak boven de 337 was het startsignaal richting dit koersdoel.

Steun blijft onveranderd rond de 320 als belangrijkste technische steun. Maar eerste steun voor de korte als de middellange termijn zijn het 20 daags en 50 daags gemiddelden zo rond de 333 en 332. Voor de lange 200 daags gemiddelde ligt de steun gelijk met de technische steun rond de 320.

Conclusie is onveranderd: The trend is your friend! Wat ik in mijn vorige nieuwsbrieven ook aangaf blijkt nu nog steeds het geval. Er was een moment van CRASH gevaar, maar de indices vonden de weg weer omhoog. Momenteel staat de OBOS indicator flink overgekocht wat aangeeft dat er winstnemingen op de loer liggen. Dat geeft aan "Buy on the dips" koop nu bij een daling !!!

AEX index grafiek
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 340 - steun 320


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional