N I E U W S B R I E F  -  17 mei (12:30)


Goedemiddag,

DOW JONES na all time high op 15301,34 nu een pauze?

De DOW JONES index bereikt afgelopen woensdag een alltime high op 15301,34. Winstnemingen liggen hierdoor nu op de loer. De OBOS Momentum indicator is zwaar overgekocht. Zullen technisch georiƫnteerde beleggers nu winst nemen.

De DOW JONES heeft een zeer gezonde trend, eerste steun voor de korte termijn ligt op het 20 daags gemiddelde zo rond de 14912. Voor de middellange termijn is er steun op het 50 daags gemiddelde zo rond de 14702 en voor de lange termijn ligt de steun op het 200 daags gemiddelde zo rond de 13705.

DOW JONES index
Dow Jones Index

De opgaande trend wordt mede bevestigd doordat het 20 daags gemiddelde boven het 50 en 200 daags gemiddelde bevind. Een ideaal koop moment is er als de OBOS Momentum indicator daalt tot onder de 50,0 en daarna begint te stijgen.

Sinds woensdag is mijn site USAmomentum.com online +250% in 3 jaar!


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven
Valid HTML 4.01 Transitional