N I E U W S B R I E F  -  23 september (11:30)


Goede
morgen,

AEX doorbraak een feit, nu winstnemingen?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is dan uiteindelijk door de weerstand rond de 380 gebroken en noteert er inmiddels ook 3 dagen boven. Dit geeft aan dat we een technische uitbraak hebben met eerste koersdoel nu 395. De OBOS indicator geeft inmiddels wel aan dat we over gekocht zijn en dat er winstnemingen op de loer kunnen liggen.

Weerstand 380 is dus definitief uitgenomen. Inmiddels is voor de ultra korte termijn nu weerstand op de top van afgelopen donderdag rond de 386. Hierboven kan de 395 in versneld tempo worden gehaald. Het 2e koersdoel ligt rond de 417 dat is namelijk een dubbele want hier ligt zowel het 200% fibonacci niveau met tevens de top van augustus 2008.

Steun ultra kort is de voormalige top 380, een doorbraak hieronder geeft potentie tot 374 de voormalige weerstand. Direct hieronder ligt steun op het 20 daags ( 373 ) en het 50 daags ( 372 ) voortschrijdend gemiddelde. Steun van betekenis ligt eerst rond de 362 een doorbraak hieronder kan tevens een trendbreuk zijn met grotere dalingen tot gevolg.

Conclusie: De trend is uitermate positief met eerste koersdoel 395 in het vooruitzicht. De OBOS indicator is over gekocht wat kan aangeven dat er nu winstnemingen kunnen gaan plaatsvinden met daling richting 374. Wanneer OBOS indicator onder de 50 noteert zijn pas de echte koopkansen weer aan de orde.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 386 - steun 362


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional