N I E U W S B R I E F  -  01 oktober (12:15)


Goede
middag,

AEX hogere bodem? Nu naar 395?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft sinds de top op 20 september inmiddels 13 puntjes laten liggen tot 30 september. Hiermee lijkt het erop dat we op de ultrakorte termijn een hogere bodem in deze markt krijgen en dat een stijging richting 395 zeer aanvaardbaar is.

Weerstand nu de top van 20 september rond 386! Een uitbraak hierboven zet de deur open richting het eerste koersdoel rond 395. Het 150% fibonacci niveau gemeten aan de hand van de top van 25 mei en de bodem 25 juni dit jaar. Het volgende koersdoel het 200% fibonacci niveau ligt rond 416.

Steun korte termijn is de "low" van gisteren rond 372! Een daling hieronder is een breuk in de korte termijn. Eerstvolgende steun voor de middellange termijn is de bodem van 28 augustus zo rond 362. Voor de lange termijn is er steun op het 200 daags gemiddelde nu rond 357.

Conclusie: "The Trend is your Friend" is volledig intact. Nu "waarschijnlijk" een hogere bodem in de maak wat een zeer interessant koopmoment kan zijn. Voor de korte termijn is een stop net onder 372 aan te raden. Is uw belegging horizon iets langer dan is een stop net onder 362 aan te raden.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 386 - steun 372 / 362


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional