N I E U W S B R I E F  -  17 december (17:00)


Goedemiddag
,

AEX in maart op 417?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index geen steun op 485, mede hierdoor is dan de korte termijn trend verzwakt. Ook de middellange termijn ligt nu onder vuur. Traditioneel is december één van de betere maanden van het jaar. Maar deze maand heeft de AEX inmiddels ruim 4% laten liggen. Krijgen we nog een eindejaar rally? Die het weet mag het zeggen!

Weerstand blijft 398 deze is geplaatst op 11 november en inmiddels is de AEX zelfs al onder de 376 geweest. Zal de AEX vanaf nu met een opmars starten, dan is het noodzakelijk dat we door de 398 breken. Zoniet dan kan het scenario 417 in maart van tafel!

Steun op de vorige weerstand rond 386 hield dus geen stand. De AEX begeeft zich nu net boven een vorige weerstand van 28 mei dit jaar rond de 373. Steun die nu enorm van belang is, is de zone 366 / 362 een doorbraak hieronder kan de start van een BEAR market zijn ( dus dalende koersen )!

Conclusie: "The Trend is your Friend" opwaarts is "nog" intact maar zwakt toch aanzienlijk af. Deze week misschien een bodem, zoniet dan kunnen lagere koersen in de pipeline liggen. De OBOS indicator is inmiddels flink over verkocht de trend is "nog" stijgend. Dus dit moment zou een ideaal koop moment kunnen zijn met een korte stoploss zeg maar rond de 362.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 398 - steun 366 / 362


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

KOOP kansen USA Momentum na alltime high & +140% dit jaar KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional