N I E U W S B R I E F  -  09 december (19:00)


Goeden avond
,

AEX uitbodemen rond 385, nu kopen?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index had dus inderdaad in november last van "Het zwaard van Damocles" rond de weerstand van 398. Een uitbraak heeft "nog" niet plaats gevonden en de beurs is eigenlijk een beetje zoals verwacht gaan dalen rond de 385.

Weerstand dus 398 geplaatst op 11 november. Inmiddels heeft de AEX al minstens 6 pogingen gedaan om hierboven uit te breken. Helaas er was dus geen uitbraak en de AEX begon in slechts 3 dagen achter elkaar te dalen richting de 385.

Steun is dus de vorige weerstand rond 386. Ook hier zijn we marginaal onder gezakt namelijk de laagste koers lag op 383,60 afgelopen vrijdag. Het 20 daags en 50 daags zijn neerwaarts uitgenomen, maar het 50 daags gemiddelde stijgt nog dus kans dat we kunnen gaan stijgen.

Conclusie: "The Trend is your Friend" opwaarts blijft intact. Het 50 daags gemiddelde zie als graadmeter voor de middellange termijn is wel uitgenomen maar nog stijgend. De OBOS Momentum indicator is over verkocht. Dus grote kans dat er een stijging in de pipeline zit. Met een zeer krachtig technisch koopsignaal als de AEX ook boven 398 weet uit te breken.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 398 - steun 385 / 366


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

Topmodel van Tips2Trade USA Momentum vandaag weer alltime high +140% dit jaar KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional