N I E U W S B R I E F  -  24 januari (12:00)


Goedemiddag
,

AEX de daling zoals verwacht, straks kopen!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index vervolgt zijn weg naar 417. De daling richting 395 is namelijk ingezet. Het is dan ook afwachten of we hier een hogere bodem krijgen of niet. De markt bepaalt uiteindelijk altijd waar het heen gaat. De top is exact geplaatst rond de 409 waarna de daling begon in te zetten. Voor nu is het dan ook afwachten hoever daalt de AEX.

Weerstand de nieuwe top 409 exact geplaatst volgens de "Road to 417". Vanaf hier is nu de daling ingezet. Wanneer de AEX boven deze nieuwe top 409 weet uit te breken is het koersdoel 417 slechts een kwestie van tijd. De verwachting is maart 2014 en de verwachting ligt op schema.

Steun 375 blijft staan en is waarschijnlijk de belangrijkste steun voor 2014. Zoals reeds eerder vermeld geeft een daling hieronder waarschijnlijk een trendommekeer. Zover is het nog lang niet de signalen staan namelijk voor de uptrend nog op groen.

Conclusie: "The Trend is your Friend" is opwaarts nog volledig intact tenzij het tegendeel wordt bewezen. Daar is nu nog geen sprake van er is namelijk nog steeds sprake van hogere toppen en hogere bodems. Een daling richting 390 kan tevens een uitmuntende koopsignaal zijn voor vervolg stijging richting de 417. Voor zeer korte termijn handelaren zou dan een stop net onder 390 komen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 409 - steun 398 / 375 / 366


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

USA Momentum +500% gehaald, gisteren 5% daling nu KOPEN? KLIK HIER Auto Trading!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional