N I E U W S B R I E F  -  29 januari (09:30)


Goedemorgen
,

AEX de stijging is nog maar net begonnen!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index bekeken voor de ULTRA LANGE TERMIJN. Hieruit kunnen we dan concluderen dat de trend nog maar net is begonnen in 2012. Waar klanten van Tips2Trade de eerste koopsignalen kregen. Vanaf augustus 2012 kon men dus weer volop in aandelen, terwijl iedereen nog riep het ergste moet nog komen. En inderdaad in de reële economie moesten de klappen nog komen met een record aantal faillissementen in 2013.

Weerstand ultralange termijn 548 de toppen van 2007. Tussentijds lag er weerstand op 369 de toppen van februari 2011. Deze 369 is inmiddels uitgenomen aan de hand van de fibonacci reeks ligt het eerste koersdoel nu dan ook rond de 445 voor de lange termijn.

Steun ultralange termijn 217 de bodem van maart 2009 maakt nu plaats voor het 50% fibonacci niveau nu op 293. Hoewel een doorbraak onder de 369 waarschijnlijk grote kans op grotere daling kan geven. Zover is het nog lang niet en de Trendmeter is sinds augustus 2012 positief.

Conclusie: "The Trend is your Friend" opwaarts wordt bevestigd door de TrendMeter dit is een afgeleide van een voorschrijdend gemiddelde die onder de koers loopt. GROEN is in de markt ROOD is uit de markt vrij simpel toch! De grote vraag blijft dan altijd waar gaat het nu heen! Er is maar één die hier antwoord op kan geven en dat is de MARKT! Angst nu voor een CRASH? Waarom signalen zijn GROEN en dus zitten wij nu vol in de markt!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 445 / 521 / 548 - steun 369 / 293 / 217


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

USA MOMENTUM na 10% daling volop gekocht!!! KLIK HIER voor AUTO TRADING!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional