N I E U W S B R I E F  -  08 januari (11:00)


Goedemorgen
,

AEX nieuwe top en op weg naar 417!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index plaatst nieuwe top in 2014 op 404,43! De weg richting 417 lijkt voorspoedig te gaan en sneller haalbaar dan in maart 2014. Ook verloopt de route richting 417 bijna exact als in de grafiek hieronder. Wegens "bijna" over gekocht situatie liggen nu wel winstnemingen op de loer richting 398 / 396.

Weerstand nu de top net onder 405 deze is geplaatst op 02 januari 2014. Een doorbraak hierboven maakt ruimte vrij om verder te stijgen. Het koersdoel voor maart 417 kan dan sneller haalbaar zijn dan verwacht. Januari, februari zijn vaak de betere maanden net als november en december dus!!!

Steun is nu definitief geplaatst rond de 375. Een daling richting dit niveau is ook aannemelijk wegens de over gekocht situatie. Mocht de AEX toch boven 405 weten uit te breken dan acht ik een verdere stijging aannemelijker dan een daling. Maar uiteindelijk beslist de markt wat de richting zal zijn.

Conclusie: "The Trend is your Friend"  opwaarts is volledig intact volgens de basis principes hogere bodems en hogere toppen. AEX lijkt over gekocht maar consolideert nu bijna 2 weken tussen 405 en 398. Een uitbraak uit deze 2 niveaus zal de richting bepalen voor de zeer korte termijn.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 405 - steun 398 / 375 / 366


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

KOOP kansen USA Momentum na alltime high KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional