N I E U W S B R I E F  -  15 januari (12:00)


Goedemiddag
,

AEX "The Road to 417" nu daling?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index vandaag nieuw top op 408,03 en dus nog "slechts" 9 punten van het koersdoel 417 voor maart verwijderd. Kijkt u naar de grafiek dan gaat de verwachting exact volgens het lijnt meer toeval dan wijsheid? Het geeft tevens aan dat de kans op een daling nu meer toeneemt OBOS indicator is behoorlijk over gekocht.

Weerstand op top 405 is uitgenomen met zelfs een slotkoers hierboven. Technisch is dat een sterk koopsignaal en zou het koersdoel 417 slechts een kwestie van tijd zijn, zelfs eerder haalbaar dan in maart 2014. Anderzijds de markt is flink over gekocht daling volgens de weg is nu zeer waarschijnlijk.

Steun 375 is nu enorm van belang waarschijnlijk de belangrijkste steun voor 2014. Een daling hieronder geeft een lagere bodem wat een trendommekeer kan betekenen. Zover is het natuurlijk nog lang niet. Meest aannemelijke is nu een hogere bodem boven 375 waarschijnlijk rond 390.

Conclusie: "The Trend is your Friend" opwaarts geen twijfel. Een daling is nu zeer aannemelijk een bodem boven 375 zou uiterst gunstig zijn met daarna een voortzetting richting 417. Deze zou zelfs eerder haalbaar kunnen zijn dan in maart, mits we een daling richting 375 krijgen. Zolang we een daling boven 375 krijgen en houden zijn dat uiterst mooie koopmomenten!!!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 405 - steun 398 / 375 / 366


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

USA Momentum blijft maar doorstijgen, nu automatisch handelen via Lynx - KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional