N I E U W S B R I E F  -  09 januari (13:30)


Goedemiddag,

USA MOMENTUM goede start 2014 +6% en alltime high +460% binnen 4 jaar!

Het rendement van USA MOMENTUM begint dit jaar alweer goed +6% in 5 dagen. Het USA MOMENTUM aandelen portefeuille is een portefeuille waarin de  sterkste Momentum fondsen worden geselecteerd uit de S&P 100 index en/of de NASDAQ 100 index. Posities zijn alleen LONG. Posities worden meestal voor enkele weken, maanden tot soms jaren vast gehouden.

Grafiek USA MOMENTUM versus NASDAQ, DOW JONES & AEX t.o.v. START kapitaal.
USA MOMENTUM

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   NASDAQ, DOW JONES en AEX index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

De teller staat dit jaar al op +5,8% de NASDAQ op -0,3 de DOW JONES op -0,7% en de AEX op +0,6%. Er wordt slechts 1x per week voorbeurs op vrijdag signalen gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er geen signalen zijn blijven posities voor een week gehandhaafd.

Vanaf nu kan men automatisch mee handelen in USA Momentum, u heeft er dan geen omkijken meer naar. Orders die ik invoer worden automatisch uitgevoerd op uw rekening! Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Traderswinkel.nl.

* Aanmelden voor automatisch handelen op USA MOMENTEN kan via deze link!

■ Deze portefeulle is altijd realtime te volgen via de site USAmomentum.com

* Heeft u nog vragen aarzel niet en stuur mij een e-mail: lammert@tips2trade.com


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional