N I E U W S B R I E F  -  20 februari (10:00)


Goedemorgen,

USA MOMENTUM +478% winst in exact 4 jaar, dit jaar op +9,3%.

Op 19 februari 2010 zijn we met USA Momentum begonnen met een bedrag van EUR 10.000 en dat was gisteren EUR 57.800 dat is exact +478% in 4 jaar. Op 20 januari 2014 zijn we naar aanleiding van deze goede resultaten gestart met automatisch handelen en gisteren was het rendement +6,7%!

Grafiek USA momentum
USA MOMENTUM

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en DOW JONES index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

De teller staat dit jaar voor USA MOMENTUM op +9,3% de NASDAQ 100 +1,5% (in euro's) de DOW JONES -3,2% (in euro's) en de AEX op -0,6%. Voor het nieuwe automatisch handelen gaven we vanaf 20 januari de eerste signalen. Nadat de USA Momentum maar liefst 13% was gedaald. Deze klanten staan nu dan ook op een winst zo rond de +7% in 30 dagen.

Daarmee behaalt USA Momentum een betere resultaat dan de meeste optie systemen. Zie de ontwikkeling van de start vanaf 20 januari 2014 de LYNX USA momentum portefeuille hieronder.

Grafiek LYNX USA momentum
USA MOMENTUM

Er wordt slechts 1x per week voorbeurs op vrijdag signalen gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er geen signalen zijn blijven posities voor een week gehandhaafd.

Vanaf nu kunt U ook automatisch mee handelen in USA Momentum, u heeft er geen omkijken meer naar. Mijn orders worden namelijk ook automatisch uitgevoerd op uw rekening! Voor meer informatie hierover klik dan hier!

* Aanmelden automatisch handelen USA MOMENTUM?

■ USA momentum is realtime te volgen: USAmomentum.com
    Waar kunt u elders realtime een portefeuille volgen?!?

* Heeft u nog vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional