N I E U W S B R I E F  -  07 februari (11:00)


Goedemorgen,

USA MOMENTUM automatisch trade via Lynx nu op +1,6% sinds 21 januari.

Het rendement van USA MOMENTUM sinds 1 januari staat nu op +2,6%. De klanten die met USA MOMENTUM automatisch trading via Lynx meedoen staan sinds 21 januari nu op +1.6%.

USA MOMENTUM auto trading versus NASDAQ 100, S&P 100 & AEX t.o.v. START kapitaal.
USA MOMENTUM

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en S&P 100 index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is AEX, roze is NASDAQ 100, groen is S&P 100 en donker blauw is USA MOMENTUM.

De teller staat dit jaar voor USA MOMENTUM auto trading op +1,6% de NASDAQ 100 op -2,6% (in euro's) de S&P 100 op -3,3% (in euro's) en de AEX op -4,7%. De portefeuille hierboven is mijn eigen portefeuille die ik speciaal voor USA MOMENTUM autotrading heb aangemaakt bij Lynx. Alle orders converteer ik altijd direct om naar euro's, dat is het enige wat men zelf doet.

Er wordt slechts 1x per week voorbeurs op vrijdag signalen gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er geen signalen zijn blijven posities voor een week gehandhaafd.

Vanaf nu kunt ook U automatisch mee handelen in USA Momentum, u heeft er dan geen omkijken meer naar. Mijn orders worden namelijk ook automatisch uitgevoerd op uw rekening! Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Traderswinkel.nl.

* Aanmelden Automatisch Handelen op USA MOMENTEN? KLIK HIER!

■ Deze originele portefeulle is altijd realtime te volgen via de site USAmomentum.com

* Heeft u nog vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional