N I E U W S B R I E F  -  12 februari (17:30)


Goede middag,

USA MOMENTUM automatisch trade via Lynx nu op +8,7% sinds 21 januari.

Het rendement van USA MOMENTUM sinds 1 januari staat nu op +8,7%. Klanten die met USA MOMENTUM automatisch trading via Lynx meedoen staan dus sinds 21 januari nu op +8,7%.

USA MOMENTUM auto trading versus NASDAQ 100, S&P 100 & AEX t.o.v. START kapitaal.
USA MOMENTUM

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en S&P 100 index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is AEX, roze is NASDAQ 100, groen is S&P 100 en donker blauw is USA MOMENTUM.

De teller staat dit jaar voor USA MOMENTUM auto trading op +8,7% de NASDAQ 100 op +0,9% (in euro's) de S&P 100 op -1,0% (in euro's) en de AEX op -2,2%. De portefeuille hierboven is mijn eigen portefeuille die speciaal voor USA MOMENTUM autotrading is aangemaakt bij Lynx. Na iedere order converteer ik direct USD om naar EUR, dat is het enige wat men zelf doet.

Er wordt slechts 1x per week voorbeurs op vrijdag signalen gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er zijn geen signalen dan blijven de posities voor een week gehandhaafd.

Wilt u geen omkijken hebben van uw beleggingen en haal boven gemiddelde rendementen ga dan met een gedeelte automatisch mee handelen in USA Momentum! Mijn orders zijn namelijk automatisch exact ook uw orders! Voor meer informatie en realtime onafhankelijke rendement overzicht kunt u terecht bij Traderswinkel.nl of:

* Informatie Automatisch Handelen op USA MOMENTEN? KLIK HIER!

■ De originele portefeuille is altijd realtime te volgen via: USAmomentum.com

* Heeft u nog vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional