N I E U W S B R I E F  -  18 maart (11:30)


Goedemorgen,

USA MOMENTUM verliest -8.8% van hoogste slot ooit, nu kopen?.

Op 19 februari 2010 zijn we met USA Momentum begonnen met een bedrag van EUR 10.000 en dat was gisteren EUR 54.754 dat is +475% in 4 jaar. Op 20 januari 2014 zijn we naar aanleiding van deze goede resultaten gestart met automatisch handelen.

Gisteren was de winst +1,3% vanaf 21 januari met het automatisch handelen. Vanaf 1 januari is de winst +3,5%, maar we stonden dit jaar al boven de +11%. Een flinke terugval dus, afgelopen week en deze week zijn er nieuwe koopsignalen. De trend is opwaarts dus koop bij dalingen!

Grafiek USA momentum

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en DOW JONES index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

De teller staat dit jaar voor USA MOMENTUM op +3,5% de NASDAQ 100 +2,5% (in euro's) de DOW JONES -2,0% (in euro's) en de AEX op -3,7%. Voor het nieuwe automatisch handelen gaven we vanaf 20 januari de eerste signalen, de winst hier was gisteren +1,3%.

USA MOMENTUM handelt slechts 1x per week. Op vrijdag worden de signalen voorbeurs gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er geen signalen zijn blijven posities voor een week gehandhaafd.

U kunt ook automatisch handelen in het USA Momentum portefeuille! De orders worden automatisch uitgevoerd op uw eigen rekening! Voor meer informatie klik hier!

* Aanmelden automatisch handelen USA MOMENTUM?

■ USA momentum is realtime te volgen: USAmomentum.com
    Waar kunt u elders realtime een portefeuille volgen?!?

* Heeft u nog vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional