N I E U W S B R I E F  -  23 april (08:00)


Goedemorgen,

AEX het herstel is nog zeer broos!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft sinds de -4,2% daling vanaf 4 april nog weinig herstel laten zien. Slecht een goede 2% sinds de bodem is erbij gekomen. Een doorbraak boven 409 is nodig willen we een voorjaarsrally krijgen. Maar het herstel is broos en gaat moeizaam.

Weerstand 409 blijft dus als een "Zwaard van Damocles" boven de markt hangen. Bij een doorbraak krijgt zowel de korte, middellange en lange termijn opwaartse trend een vervolg. Eerste koersdoel blijft 417 wat ook een flinke weerstand is. Dat waren nl. de toppen van augustus en september 2008!

Eerste steun dus geplaatst rond 390. Bij een doorbraak hieronder ligt er flink ruimte naar het zuiden. Eerste koersdoel is dan de steun rond 380 deze is namelijk al eens eerder getest op 14 maart. Daarnaast liggen er nog steun rond 375 de bodem van december 2013 en 366 bodem oktober 2013.

Conclusie: "The Trend is your Friend" opwaarts volledig intact. Positief is dat het 20 daags gemiddelde boven het 50 en 200 daags gemiddelde noteert. De koers noteert boven het 50 en 200 daags gemiddelde, maar noteert onder het 20 daags gemiddelde. Een koers boven de 400 is nodig willen we boven 20 daags gemiddelde komen. Verdere stijging ligt dan waarschijnlijk in de pipeline.

AEX index (daggrafiek)
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 409 - steun 390 / 380 / 375 / 366


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

USA Momentum flinke stijgingen nu kopen! Autotrading via Lynx.nl - KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional