N I E U W S B R I E F  -  01 april (11:30)


Goedemorgen,

USA MOMENTUM 1e kwartaal rapport & Lynx auto trading.

Op 19 februari 2010 zijn we met USA Momentum begonnen met een bedrag van EUR 10.000 en dat was gisteren EUR 55.947 dat is +459% in ruim 4 jaar. Op 20 januari 2014 zijn we naar aanleiding van deze goede resultaten gestart met automatisch handelen.

Gisteren was de winst +3,1% vanaf 21 januari met het automatisch handelen. Vanaf 1 januari is de winst +5,8%, maar we stonden dit jaar al boven de +11%. Afgelopen maand hadden we een flinke terugval van 10% gisteren zijn we weer 4% herstelt en zijn er nieuwe koopkansen.

Grafiek USA momentum dit jaar +5,8% sinds februari 2010 +459%

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en DOW JONES index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

USA momentum (automatisch trading Lynx) dit jaar +3,1% sinds 21 januari 2014.

De teller staat dit jaar voor USA MOMENTUM dus op +5,8% & automatisch trading sinds 21 januari op +3,1% de NASDAQ 100 op +0,5% (in euro's) de DOW JONES -0,7% (in euro's) en de AEX op +0,4%. Voor het nieuwe automatisch handelen gaven we vanaf 21 januari de eerste signalen, de winst via Traderswinkel.nl & Lynx.nl is dus +3,1%.

USA MOMENTUM handelt slechts 1x per week. Op vrijdag worden de signalen voorbeurs gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er zijn geen signalen dan blijven de posities voor een week gehandhaafd.

U kunt ook automatisch handelen in het USA Momentum portefeuille! De orders worden automatisch uitgevoerd op uw eigen rekening! Voor meer informatie klik hier!

* Aanmelden automatisch handelen USA MOMENTUM?

■ USA momentum is realtime te volgen: USAmomentum.com
    Waar kunt u elders realtime een portefeuille volgen?!?

* Heeft u nog vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional