N I E U W S B R I E F  -  02 april (10:00)


Goedemorgen,

USA MOMENTUM boven de +500% in slechts 4 jaar.

Eergisteren en gisteren waren uitzonderlijke goede dagen voor het USA MOMENTUM aandelen portefeuille maar liefst +8% kregen we erbij. Het rendement van USA MOMENTUM is daarmee dus opgelopen naar +14% dit jaar.

Met een start bedrag van EUR 10.000 sinds februari 2010 staat de teller maar liefst op een bedrag van  EUR 60.394,-. Dat is een rendement van +504% in slechts 4 jaar en 2 maanden, hierdoor bereikt het USA MOMENTUM dit jaar alweer een nieuw alltime high, hoogste punt ooit!

Grafiek USA MOMENTUM versus NASDAQ, DOW JONES & AEX t.o.v. START kapitaal.
USA MOMENTUM

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   NASDAQ, DOW JONES en AEX index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

De teller staat dit jaar dus al op +14,2% de NASDAQ op +2,4% de DOW JONES op -0,0% en de AEX op +2,4%. Er wordt slechts 1x per week voorbeurs op vrijdag signalen gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er zijn geen signalen blijven de posities voor een week gehandhaafd.

Vanaf nu kan men ook automatisch mee handelen in USA Momentum, u heeft er dan geen omkijken meer naar. Orders die ik invoer worden automatisch uitgevoerd op uw rekening! Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Traderswinkel.nl.

Grafiek USA momentum via Traderswinkel & Lynx in 2 maanden op +11,1%
USA MOMENTUM

Aanmelden voor automatisch handelen op USA MOMENTEN kan via deze link!

■ Uniek deze portefeulle is altijd realtime te volgen via de site USAmomentum.com

Vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com of bel: 0610588668 / 0031-6105886688


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional