N I E U W S B R I E F  -  08 april (14:15)


Goedemiddag,

USA MOMENTUM na de alltime high op 2 april een flinke daling.

USA MOMENTUM portefeuille heeft sinds 2 april jl. een flinke daling van -13,2% laten zien. De momentum aandelen in de NASDAQ 100 en S&P 100 index dalen de afgelopen dagen namelijk hard. Juist in deze aandelen hebben we posities.

De NASDAQ verliest -2,3%, de Dow Jones -2,0% en onze AEX index noteert een winst van +0,6% vanaf begin dit jaar. Voor het USA MOMENTUM portefeuille hebben we koopsignalen deze week. Ondanks dat we nu gematigd positief zijn, blijft de tip koop op de dalingen (Buy on the Dips).

Grafiek USA momentum dit jaar -1,0% sinds februari 2010 +424%

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en DOW JONES index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

USA MOMENTUM handelt slechts 1x per week. Op vrijdag worden de signalen voorbeurs gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er zijn geen signalen dan blijven de posities voor een week gehandhaafd.

U kunt ook automatisch handelen in het USA Momentum portefeuille! De orders worden automatisch uitgevoerd op uw eigen rekening! Voor meer informatie klik hier!

Aanmelden automatisch handelen USA MOMENTUM?
■ USA momentum is realtime te volgen: USAmomentum.com
   Waar kunt u elders realtime een portefeuille volgen?!?
Heeft u nog vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional