N I E U W S B R I E F  -  26 mei (09:45)


Goedemorgen,

USA MOMENTUM nieuw alltime high +522%, dit jaar +18%!

USA MOMENTUM portefeuille heeft sinds de alltime high van 2 april dit jaar tot 11 april een flinke daling laten zien van 17%. Daarna is USA MOMENTUM met ruim +25% gestegen tot een nieuwe alltime high van € 62.239 een rendement sinds 19 februari 2010 van maar liefst +522%!

Dit jaar staat de winst van USA MOMENTUM op +18%, de NASDAQ wint is +0,2%, de Dow Jones wint +0,2% en de AEX index noteert een winst van +0,8%. De tip deze keer is wilt u rendement voor de korte termijn dan moet u zekers dit systeem niet nemen! Het USA MOMENTUM systeem is gebaseerd voor hoge rendementen op de lange termijn!

Grafiek USA momentum dit jaar +18% sinds februari 2010 +522%

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en DOW JONES index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

USA MOMENTUM handelt slechts 1x per week. Op vrijdag worden de signalen voorbeurs gegeven, tenzij posities ongewijzigd blijven. Wanneer portefeuille vol belegd is en er zijn geen signalen dan blijven de posities voor een week gehandhaafd.

Het automatisch systeem via Lynx.nl dat 20 januari is gestart staat op een winst van +14%. Ook U kunt automatisch handelen in het USA Momentum portefeuille! De orders worden automatisch uitgevoerd op uw eigen rekening! Voor meer informatie klik hier!

Grafiek USA MOMENTUM automatisch handelen bij Lynx.NL +14% sinds 20 januari.

 

Aanmelden automatisch handelen USA MOMENTUM?
■ USA momentum is realtime te volgen: USAmomentum.com
   Waar kunt u elders realtime een portefeuille volgen?!?
■ Wilt u korte termijn rendement dan moet u dit systeem niet nemen!
Heeft u nog vragen aarzel niet e-mail: lammert@tips2trade.com!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional