N I E U W S B R I E F  -  30 juni (18:00)


Goeden avond
,

AEX na doorbraak 417 toch winstnemingen!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX heeft nadat de top 417 dus was gebroken te maken gekregen met winstnemingen. Zoals in de vorige nieuwsbrief "AEX doorbraak 417 nu een feit of?" schreef ik al dat meestal na top doorbraak winstnemingen volgen mede ook doordat de markt overgekocht was.

Weerstand 417 is dus weer opnieuw weerstand! Maar bij een nieuwe doorbraak kans op een snelle rally richting het eerste koersdoel 430. Voor de langere termijn ligt het koersdoel zelfs rond 500. Dat was namelijk de top van 19 mei 2008 op 496,12.

Steun onveranderd voor korte termijn op 409. Dat waren de toppen van zowel januari als april 2014. Het  W.I.N.S.T. ( Weerstand Is Nu STeun ) niveau. Bij een doorbraak onder 409 is er steun op het 50 daags gemiddelde te verwachten rond 404 en daarna het 200 daags gemiddelde rond 394.

Conclusie: "The Trend is your Friend" blijft intact! Inmiddels hebben we dus te maken met winstnemingen wat niet meer als normaal is na een flinke stijging. OBOS indicator is inmiddels in het neutrale gebied gekomen. Mede hierdoor zou er voorzichtig aangekocht kunnen worden. Een verdere daling richting 409 / 406 zijn mooie momenten om posities in te nemen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 417 / 430 - steun 409 / 404 / 394


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

USA Momentum ruim +35% dit jaar!  -- Ook automatisch handelen -- KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse