N I E U W S B R I E F  -  03 juni (13:45)


Goede
middag,

AEX een uitbraak blijft "nog" uit?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index probeert uit de consolidatie fase te breken. Maar weer stuiten we op de weerstand 409. Gisteren een candlestick doji cross geplaatst. Deze dag patroon geeft na een recente stijging meestal een top aan. Samen met een over verkocht OBOS indicator nemen de daling kansen dus toe een uitbraak blijft "nog" even uit?!?

Weerstand 409 blijkt weer geen eenvoudige karwei om te breken!  Pas als deze zware weerstand kan sneuvelen, kunnen alle remmen los. Eerste koersdoel 417 is dan slechts een formele zaak en kwestie van luttele dagen. Eerst volgende weerstand van betekenis ligt dan rond 496 de TOP van mei 2008!

Steun is definitief 390 hier ligt nu ook het 200 daags gemiddelde. Een doorbraak hieronder geeft ruimte richting de steunzone 380-375. Eerst bij een doorbraak hieronder zou tevens het einde van deze opwaartse trend kunnen betekenen. Eerst volgende steun ligt dan namelijk op 366!

Conclusie: "The Trend is your Friend" blijft na maanden ongewijzigd voor de langere termijn en is dus opwaarts. Doorbraak boven 409 kan voortzetting van huidige trend betekenen. Doorbraak onder 390 eerste afzwakking is dan een feit. Daling richting 380 / 375 kunnen dan snel volgen. Positief is uiteraard een 20 daags boven 50 daags gemiddelde en beiden boven het 200 daags gemiddelde!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 409 - steun 390 / 380 / 375 / 366


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

USA Momentum weer Alltime High!  Autotrading  via Lynx.nl - KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional