N I E U W S B R I E F  -  09 juni (10:00)


Goedemorgen,

USA MOMENTUM nieuwe alltime high +557% en dit jaar +24%!

USA MOMENTUM portefeuille heeft sinds de bodem van 11 april inmiddels een enorme rally laten zien. Het was maar liefst een stijging van +31% in nog geen 3 maanden tijd. Hebben we hiermee de stijgende lijn te pakken? Uiteraard kan hier niemand een antwoord op geven!

Winst USA MOMENTUM +24% dit jaar, winst NASDAQ +3,5%, winst Dow Jones +2,1% en de winst van de AEX +2,9%. TIP: Korte Termijn beleggers hebben niets te zoeken in de USA MOMENTUM portefeuille! Wilt u ook mee beleggen denk minimaal in een periode van 2 jaar!

Grafiek USA momentum dit jaar +20% sinds februari 2010 +557%

Legende
-   USA MOMENTUM portefeuille
-   AEX, NASDAQ 100 en DOW JONES index
-   START kapitaal
-   YTD % rendement is rendement dit jaar licht blauw is NASDAQ, oranje is DOW JONES, groen is AEX en donker blauw is USA MOMENTUM.

USA MOMENTUM kijkt slechts 1x per week naar signalen. Op vrijdag voorbeurs worden de signalen gegeven, tenzij de posities ongewijzigd blijven. Wanneer deze portefeuille vol belegd is en er zijn geen signalen dan blijven deze posities weer voor een week gehandhaafd.

Het automatisch systeem via Lynx.nl dat 20 januari is gestart staat op een netto winst van +20%. Ook U kunt automatisch handelen in het USA Momentum portefeuille! De orders worden automatisch uitgevoerd op uw eigen rekening! Voor meer informatie klik hier!
 

Grafiek USA MOMENTUM automatisch handelen bij Lynx.NL +20% sinds 20 januari.

 

INFO automatisch handelen USA MOMENTUM!
■ USA momentum realtime: USAmomentum.com
   Waar kunt u elders realtime een portefeuille volgen?!?
■ Niet geschikt voor korte termijn beleggers!
Heeft u vragen? E-mail: lammert@tips2trade.com!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional