N I E U W S B R I E F  -  29 augustus (06:30)


Goedemorgen
,

AEX grote opwaartse rally in zicht?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX is vorige week donderdag 21 augustus definitief door de korte termijn dalende trend gestegen. Daarna volgende een kleine rally tot woensdag waar een top werd neergezet rond 414. Hierdoor is de negatieve korte termijn trend gedraaid naar een positieve korte termijn trend.

Weerstand 420 blijft cruciaal voor vervolg van deze stijgende lange termijn trend. De weerstanden 405 en 409 zijn uitgenomen. Afgelopen woensdag is er een nieuwe en voorlopige korte termijn weerstand geplaatst zo rond de 414. Pas bij een uitbraak boven de 420 geeft een nieuwe koersdoel  van 450.

Steun blijft ongewijzigd 390, deze is 8 augustus uitgenomen en eronder gesloten. Maar een dag later opende en sloot de koers weer boven deze 390. Deze steun blijft valide! De volgende daling die gaat komen zou een hogere steun kunnen geven. Zo niet dan blijft 390 zeer belangrijk en daarna 380!

Conclusie: "The Trend is your Friend" betreft de korte termijn is heel snel gedraaid van negatief naar positief! De OBOS indicator is nu wel in over gekocht gebied, wat kan aanduiden dat dalingen op de loer liggen. Een gezonde correctie boven 390 zou een uiterst mooi koop moment zijn. Wij staan er in ieder geval alweer klaar voor om nieuwe stukken bij te kopen!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 414 / 420 - steun 390 / 380


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

USA Momentum deze week alltime high +745%, dit jaar +60%! - Auto Trading - KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse