N I E U W S B R I E F  -  21 augustus (10:00)


Goedemorgen
,

AEX nieuwe lagere top, nieuwe dalingen?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX zit betreft de korte termijn in een dalende trendkanaal. Tevens is er gisteren een lagere top geplaatst. Deze top is afgerond geplaatst op 405. Voor de korte termijn ziet het er dus niet goed uit! Hierdoor kan ook de middellange en lange termijn in gevaar komen voor verdere dalingen!

Weerstand is 420 en is cruciaal voor een vervolg van de "nog" stijgende lange termijn trend. Maar eerst moet de 409 worden uitgenomen. Momenteel hebben we te maken met de gisteren geplaatste top 405, wat nu de huidige weerstand is voor de korte termijn.

Steun blijft staan op 390, deze is 8 augustus uitgenomen en eronder gesloten. Maar een dag later opende en sloot de koers weer boven de 390. Deze steun is dus "nog" valide maar heeft al wel een tikje gekregen. Een nieuwe daling onder 390 geeft het volgende koersdoel en steun op 380!

Conclusie: "The Trend is your Friend" is betreft de korte termijn duidelijk neerwaarts! De OBOS momentum indicator is neutraal wat aangeeft dat het nu alle kanten op kan gaan. Daling onder 390 zou zeer negatief zijn. Een daling naar 380 zou het vervolg kunnen zijn. Daartegenover staat een uitbraak boven 420 geeft een koersdoel van 450, het sentiment moet dan wel snel draaien in Europa!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 420 - steun 390 / 380


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

USA Momentum alltime high, winst +700%, dit jaar +52%! - Auto Trading - KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse