N I E U W S B R I E F  -  09 september (09:05)


Goedemorgen
,

AEX technisch sterk koopsignaal, nu naar 450?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX heeft een sterk technisch koopsignaal. Aan alle voorwaarden worden voldaan. Namelijk doorbraak boven 420 1e technisch koopsignaal daarnaast drie dagen een slotkoers boven de 420. Gisteren 2e technisch koopsignaal, een "golden cross" waarbij het 20 daags gemiddelde boven het 50 daags gemiddelde is gestegen!

Weerstand 420 is dus definitief gebroken! Dan komen we uit op een koersdoel van 450. Dat is namelijk het verschil van de top 420 minus de bodem 390, deze weer opgeteld bij 420 geeft een koersdoel van 450!

Steun wordt weer 409 voor de korte termijn. Deze is al weerstand geweest en ook steun en dient nu voor de 2e keer als steun. Een doorbraak hieronder geeft veel ruimte richting 390. Een hogere bodem boven 409 zou een zeer sterk signaal zijn voor een verdere opwaartse trend.

Conclusie: "The Trend is your Friend" is weer volwaardig intact. Een daling lijkt in het verschiet mede doordat de OBOS indicator over gekocht is en vaak wordt er bij een top doorbraak winstnemingen genomen. Gaan we de komende dagen wel hogere koersen zien dan kan dat uiterst positief zijn. De huidige doorbraak wordt hiermee alleen maar mee bevestigd.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 420 / 496 - steun 409 / 390


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

USA Momentum deze week alltime high +796%, dit jaar +70%! - Auto Trading - KLIK HIER!
 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse