N I E U W S B R I E F  -  20 november 2014 (09:00)


Goedemorgen
,

AEX "Buy on the Dips"!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft "nog" geen daling laten zien van betekenis om te kunnen kopen. De 416 is sinds woensdag uitgenomen, dat is een  positief signaal. Maar nu blijkt dat de 420 een nog iets belangrijker horde is die uitgenomen dient te worden.

Weerstand dus de zone 420 / 426! De 416 zoals omschreven in de vorige nieuwsbrief is vaak weerstand en steun geweest maar is nu 2 dagen lang inmiddels uitgenomen. Het belangrijkste punt is uiteindelijk de top van dit jaar van 19 september op 425,74 afgerond 426!

Steun 366 het dieptepunt van dit jaar! Wachten is nu op een dip, na de rally vanaf 16 oktober dit jaar. Belangrijk is dan tot hoever de AEX kan dalen. Een hogere bodem boven 366 is namelijk een "must" en zou zeer positief kunnen zijn! Dat zou namelijk een mooi koop moment kunnen zijn.

Conclusie: AEX blijft doorstijgen wat uiterst positief is. Wachten is op daling, waar de titel van deze nieuwsbrief op slaagt: "Buy on the Dips" (koop op de dalingen). De AEX noteert boven het 20, 50 en 200 daags gemiddelden wat aangeeft dat de trend opwaarts is, maar wel over gekocht.

AEX index
AEX index
Belangrijke niveaus: weerstand 420 / 426 - steun 366 / 362 / 331

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

Verwachting binnen 3 weken nieuwe koopsignalen! Doe dus nu mee!!!

UMA - USA Momentum Aandelen weer alltime high? Auto Trading - Klik HIER!

ULTA - grote koopkansen komen! KLIK HIER - Auto Trading bij TradersWinkel!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse