N I E U W S B R I E F  -  10 november 2014 (14:45)


Goedemiddag
,

AEX kans op Einde Jaar Rally?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index laat een flink herstel zien sinds het dieptepunt 366 werd aangeraakt op 16 oktober dit jaar. Maar liefst +13% herstel dat ziet er goed uit, maar kijken we naar de DOW JONES dan heeft de AEX nog meer goed te maken! De DOW heeft zelfs een top doorbraak gemaakt met een nieuwe alltime high (hoogste koers ooit)!

Weerstand is de zone 416 / 426, waarbij 416 een sterk punt blijkt te zijn! Dat was namelijk een top in juni en de hele maand september was het steun! Maar deze sneuvelde direct begin oktober met een forse daling. De 416 was afgelopen donderdag bijna geraakt, maar geen doorbraak. Een doorbraak geeft pas ruimte richting 426, daarboven kan de lange termijn UP trend vervolgd worden.

Steun is het dieptepunt 366! En we kunnen ook kijken naar het 20, 50 en 200 daags gemiddelden. Waarbij het 50 daags gemiddelde (MA50) de eerste steun kan bieden bij 408. Daaronder ligt het 200 daags gemiddelde (MA200) bij 404 het 20 daags (MA20) gemiddelde ligt hier weer onder bij 399. Een daling richting 399 zou een zeer gezonde correctie zijn!

Conclusie: AEX laat flink herstel zien, maar niet sterk genoeg! Een daling richting 399 is een zeer gezonde correctie mits we niet veel verder dalen. Een bodem tussen 416 en 366 zou dan een ideaal koop moment zijn voor de lange termijn. De OBOS Momentum indicator beweegt zich nu in de over gekocht gebied. Simpel gezegd: De markt is nu te duur en klaar om te dalen. Daarna kopen!?!

AEX index
AEX index
Belangrijke niveaus: weerstand 416 / 426 - steun 366 / 362 / 331

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

Verwachting binnen 3 tot 4 weken nieuwe koopsignalen! Doe mee!!!

UMA - USA Momentum Aandelen nieuw alltime high? Auto Trading - Klik HIER!

ULTA - vorige week alltime high! KLIK HIER - Auto Trading bij TradersWinkel!


Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpel karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten met beurs ervaring sinds 1993.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

#tips2trade #lammert #doddema #winschoten #beurs #handel  #stockmarket #trading #usamomentum #technischeanalyse #ta #technicalanalyse